Vacature allround kwekerijmedewerkerWie zijn wij?
Welkom bij Van Der Wolf Plant! Wij zijn een jong en gezellig team. Leuk als jij je bij ons aan komt sluiten. Vele handen maken licht werk! Bij ons vliegt je werkdag voorbij! Om 17:00 uur is het mooi geweest en gaan we weer lekker naar huis. Overwerken, daar doen wij niet aan. In de pauzes kletsen we gezellig over de zinnige en onzinnige dingen van het leven. Bij de vrijdaglunch doen wij dit onder het genot van een patatje en een snack. Uiteraard drinken we vrijdagmiddag een biertje om de week af te sluiten.

Wat doe je bij Van Der Wolf Plant?
Wij hebben erg divers werk zoals potten, stekken, planten sorteren, handel klaarmaken en nog veel meer. Dit doe je samen met de gezelligste
collega´s. Zo werken we hard, maar hebben we vooral ook plezier met elkaar.

Wij werken met name met P7 potten. Dit zijn fijne, handzame potjes om mee te werken. Je hoeft je bij ons tenminste geen ´breuk te tillen´ aan van die zware potten die ze bij menig kwekerij hebben. Bij mooi weer zijn we vooral buiten aan het werk. De zonnebank kan je dus mooi overslaan in de zomer. Bij regen hebben we genoeg ruimte om het werk binnen te kunnen doen.

Kom jij ons gezellige team versterken? Vul onderstaand formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Scroll naar boven